Изненадващо бързите действия на варненския съд за екстрадиране на критик на

...
Изненадващо бързите действия на варненския съд за екстрадиране на критик на
Коментари Харесай

Писателят Захари Карабашлиев: Защо съдът във Варна светкавично обслужи режим, който е обявил България за вражеска страна?

Изненадващо бързите дейности на варненския съд за изгонване на критик на Путин в Русия провокираха яд измежду обществеността в страната. 

Публична загадка е, че съветското въздействие във Варна е по-силно, в сравнение с в останалата част на страната.

Самият модел на ръководство и стопанска система в града се отличава.

Ето какво написа писателят Захари Карабашлиев: 

" Днес варненския съд разглеждаше въпроса с екстрадицията на руснак, изгорил съветския си паспорт на митинг против войната на Путин в Украйна.

Не знам детайлности по случая, не съм правист. Знам единствено, че българската правосъдна система, известна с това, че влачи най-елементарни каузи с години, в този момент най-експресно се задейства да екстрадира един непознат жител по искане на режим, която е оповестил България за " вражеска страна ". Защо?!

Каква е тази потребност от светкавична депортация? Този човек терорист ли е? Педофил ли е? Убиец ли? Или е направил административно нарушаване, запалвайки паспорта си? Не е ли този човек почтен до доказване на противното? Какво желае Руската Федерация? Да придърпва всеки, който откри за неуместен? Но нали в България е цялостно с руснаци, които ненавиждат режима на Путин, които са напуснали страната си, поради Путин, които са срещу войната на Путин в Украйна...

п.с. Докато пиша това узнавам, че " съдът удостовери екстрадицията на Алексей Алчин в Русия ". Български съд в град Варна. Главата ми не го побира.
Ако ние, свободните жители позволим това, на процедура публично оставяме най-важната държавна институция да е в орбитата на Русия -- агресор, самоопределил се като зложелател на България. Бях пред съда.

Не бяхме доста, беше адска горещина, само че бяхме там.
п.с 2. И не, не съм не запомнил обстоятелството, че хората на Борисов не се задълбочаваха даже и толкоз - преди няколко години те просто извозиха турски жители в багажници през границата и ги върнаха в Турция, с цел да ги предадат на Ердоган като " гюленисти ". Кой може да ни каже те какви бяха в действителност? Каква е ориста им през днешния ден? Къде са? "

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР